knæsmerter afhjælpes med Body sds

Knæproblemer kan afhjælpes med Body Sds

Lisbeth havde knæproblemer

Lisbeth havde i noget tid, haft smerter i højre knæ og syntes det gjorde ondt, når hun belastede det over længere tid. Efter en konsultation hos lægen, fik hun konstateret slidgigt, og blev derefter indstillet til operation.

I januar 2016, fik hun fjernet den inderste del af sit højre knæ, og erstattet den med en knæprotese. Med andre ord har hun et halvt kunstigt knæ.

Hun kom til behandling ca. 1 måned efter hendes operation, desværre med et meget ømt, stift og ubevægeligt knæ. Hendes nervøsitet for at støtte på det og bruge det normalt, gjorde knæet endnu mere stift og ubevægeligt.

Meget ofte efter sådan en operation, er kroppen naturligvis i alarmberedskab. Det er helt normalt at man kan føle at området skal beskyttes, og ikke vil have godt af at blive brugt. Det er dog det modsatte der er vejen frem, før man kan få et fuldt funktionsdygtigt knæ.

Nu efter 2 behandlinger med Body sds, kan Lisbeth heldigvis igen bruge sit knæ normalt, men vigtigst af alt oplever hun ikke længere, at skulle passe på eller beskytte knæet.

Med Body sds kan vi afhjælpe mange knæproblemer og overbelastnings skader, der kan opstå. Mange oplever det i forbindelse med sport – håndbold, løb, vollyball eller andre sportsgrene hvor knæene bliver særligt belastet. Vi oplever indimellem, at knæet er et symptom, på en belastning et andet sted i bevægeapparatet – hvorfor Body sds´s unikke tilgang til kroppen som helhed, er med til at afhjælpe ikke kun kænet men også den bagved liggende årsag til knæets tilstand.

Måske har du også ondt i knæet, eller har en anden smerteproblematik?

Læs mere om hvilke andre problematikker vores behandling kan hjælpe på her