Body SDS

Behandling

En Body Session vil typisk indeholde følgende elementer:

  • Inden selve behandlingen, har vi en samtale. Her kan du fortælle om der er nogen særlige problemer eller emner, du synes er væsentligt at få fortalt. Vi vil også stille nogle relevante spørgsmål og på den måde få det bedste udgangspunkt for behandlingen
  • Efter samtalen begynder den fysiske del af behandlingen, hvor du ligger på en briks under et tæppe iført undertøj. Hvis du ønsker det, kan du beholde undertrøje eller BH på
  • 5 minutter hvor du kan ligge og slappe af efter behandlingen

Varighed

Behandlingen tager ca. 45 minutter – men tiden kan variere. Tiden er dog ikke afgørende for, om behandlingen bliver en succes.

Efter behandlingen

Det er vigtigt at understøtte kroppens udrensning, hvorfor det anbefales at du drikker rigeligt med vand. Nogen vil efterfølgende kunne opleve forbigående ubehag såsom hovedpine og kvalme. Skulle der efterfølgende være noget fysisk eller psykisk som du gerne vil tale om er du meget velkommen til at kontakte os.

Fokus

Vores fokus ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. En Body Session frigøre fysiske og psykiske spændinger, så du kan aktivere kroppen til at helbrede sig selv.

Mål

Målet med en Body Session, er at genskabe balancen mellem det fysiske og det psykiske. I den hektiske hverdag de fleste mennesker oplever, glemmer vi ofte at mærke kroppens signaler. Gennem Body SDS får vi sammen genskabt kontakten til din krop.
Behandling

Glæd dig til

  • Mere overskud og energi
  • Bedre kontakt mellem krop og psyke
  • Fornyet livslyst og selvtillid