vejrtrækning
Body SDS

Åndedrætstræning

Frigør dine spændinger med bevidst vejtrækning

Morten:

Desværre oplever jeg i større og større grad, hvordan bevidstheden om og kontakten til åndedrættet forsvinder, i takt med at stress niveauet stiger og opmærksomheden på kroppen falder. Fordøjelsesbesvær, hovedpine, stivhed i bryst og ryg, nakkestivhed, søvnbesvær og svækket immunforsvar, er bare nogle af de fysiske symptomer, manglen på korrekt åndedræt kan give.

Gennem egen daglig praksis med åndedrætsteknikker og et øget fokus på mine klienternes brug af forskellige åndedræts teknikker under behandlingen, står det klart for mig, at der er brug for decideret træning i vejtrækning, deraf “Bevidst Vejrtrækning”.

Hvorfor er åndedrættet vigtigt ?

Åndedrættet er knyttet til vores nervesystem. Kvaliteten af dit åndedræt, det vil sig måden du trækker vejret på, fortæller om din fysiske og psykiske tilstand. Hvis du trækker vejret uhensigtsmæssigt, kan det resultere i spændinger i kroppen, en reduceret evne til at slappe af samt en manglende evne til at fokusere. 

Hvad er målet ?

Igennem basal teori om kroppen og praktiske øvelser, vil du få en forståelse for hvordan åndedrættet påvirker dig. 

Gennem praktiske åndedrætsteknikker og bløde bevægelser, lærer du at slappe af, lade energi op og tømme hovedet for tanker. 

Du vil lære din krops mekanismer at kende, og gennem Bevidst Vejrtrækning kunne påvirke disse mekanismer til din fordel.

Resultatet er en afspændthed du ikke har haft længe.

Hvor og hvornår?

Vi tilbyder løbende både træningsforløb og forskellige workshops.

Træning og workshops bliver afholdt i vores sal i klinikken.