Magnus Westermann body sds

Magnus Westermann & Morten

I august 2015 svømmede Magnus Westermann, VM i Rusland på distancen 4×200 fri. Her var han med til at sikre Danmark en plads til OL i Rio til sommer.

Magnus har gennem nogle år,  jævnligt gået til Body sds behandling hos Morten. Behandlingerne har blandt andet sørget for, at hans krop kan klare de hårde træningspas, og at han får optimalt udbytte af sin træning.

Her kan du læse mere om Magnus´s vej til VM og til OL Rio:

Jeg er elitesvømmer på højt plan og har været det i 7 år. For 2 år siden blev jeg kørt ned af en bil og brækkede mit skinneben. Siden har jeg kæmpet for at komme tilbage på mit niveau fra før ulykken.
Jeg startede min Body SDS oplevelse hos Ole Kåre Føli, og sidenhen Morten Klarskov. Body SDS systemet har hjulpet mig med at komme tilbage på mit gamle niveau igen.
Jeg går hos Morten 2 gange om måneden. På det fysiske plan hjælper Morten mig meget med at holde min krop i balance, så skader og andre små skavanker bliver taget i opløbet, og jeg slipper derfor for at skulle igennem en længere skadesperiode.
Som elitesvømmer på højt plan kommer der ekstrem meget pres udefra og man bliver presset hårdt på det mentale plan. Her har Morten været en kæmpe hjælp. Jeg har fået værktøjer som kan give mig ro på i pressede situationer, og som giver ro i hverdagen.

Venlig hilsen

Magnus Westermann