gravid body sds

Graviditet og Body SDS behandling

Det er en stor omvæltning for kroppen og sindet at blive gravid. Der sker store forandringer både fysisk, psykisk, mentalt og eksistentielt.

Hormonerne raser i kroppen, og man kan pludseligt få lyst til ting man normalt ikke har lyst til, og omvendt.

Kroppen kan virke stiv, væskefyldt og spændt. Man kan få forstoppelse, sure opstød, hævede ben og fødder. Det kan være svært at finde ro når ligamenterne, leddene, og bindevævet udvider sig. 

Ens hud kan pludselig blive uren som følge af det hormonelle systems rasen. Forværring af tidligere eksisterende tilstande, som eksem, psoriasis eller acne kan blive værre under graviditeten.

Frygten for selve fødslen, det at give slip og være 100% i andres hænder kan være meget angst provokerende.

Vejrtrækningen under en graviditet

Fokus på åndedræt er vigtigt – ikke mindst i en graviditet. Med korrekt brug af vejrtrækning, kan man som gravid give kroppen ro og udgå eventuel stress som kan opstå, som konsekvens af “frygten” for at føde. 

Der kan også være andre omstændigheder omkring den gravide, der kan give anledning til en stress/frygt tilstand i kroppen – Problemer i parforholdet, økonomiske omstændigheder, familiære omstændigheder osv. 

Alle disse ting kan sætte sig i kroppen som spændinger og skaber manglende kontakt til åndedrættet.

En Body SDS behandling kommer alle disse problematikker til livs. En behandlling frigører fysiske, psykiske og mentale spændinger og gør på den måde kroppen klar til fødslen, gennem afspænding, ledfrigørelse, blødgøring af bindevæv og fokus på dit åndedræt. Det kan også bare være rart for dig, at komme på briksen og få et pusterum fra den travle hverdag  – også efter fødslen.

Body Sds efter du har født

Efter fødslen er det også være en god ide, at få en Body SDS behandling.

Din krop har på kort tid præsteret, hvad der svarer til flere maraton – ryggen og bækkenet kan måske værke, som konsekvens af vægtforøgelse og fødslen. 

Du føler dig både stiv og slap på én og og samme gang, og skal nu til at bære rundt, på et lille nyt menneske. 

Akavede ammestillinger, minimal søvn, total fokus på den lille ny og knap så meget fokus på DIG, er ting der belaster din krop. En behandling kan afhjælpe dette, genskabe indre ro/balance og give dig din krop tilbage.

Men det er ikke kun dig, der kan have glæde af en behandling. 

Din baby har måske fordøjelsesbesvær, og svært ved at falde til ro/i søvn.

Med nogle meget enkle teknikker, kan en Body SDS behandlling skabe gennemstrømning i tarm systemet, og få dit barn til at falde til ro.

Vi kan give dig nogle konkrete værktøjer du selv kan anvende, til at skabe gennemstrømning i mave/tarm og få dit barn til at falde til ro.

Book tid til en behandling og mærk forskellen