Piskesmæld behandling

Piskesmæld efteruddannelse

Piskesmæld

Søndag var vi på efteruddannelses kursus, i behandling af piskesmæld.

Som oftest oplever piskesmælds-ramte ubehagelige smerter i form af ømme muskler i nakken, ”stikken” eller smerter i skuldre og arme. Disse smerter aftager som regel efter meget få behandlinger hos os.

Vi løsner op dér, hvor piskesmældet spænder op i kroppen, og så behandler vi den forstuvning, der er opstået. Samtidig hjælper vi kroppen til at bearbejde det chok, kroppen har været igennem i selve situationen. Kroppen skal derfor åbnes op, fordi den har låst sig i spændinger.

Symptomerne på piskesmæld kan være: spændinger i nakken, svimmelhed og hovedpine. Der kan opstå hukommelsesbesvær, koncentrationsbesvær og evt. efterfølgende psykiske problemer.

 

Vi har rigtig gode resultater med behandling af piskesmældsskader, både nye som gamle.

 

 

Læs her om Christinas erfaringer, med behandlingen af sit gamle piskesmæld :

Bedste behandling nogen sinde, af mit gamle piskesmæld. Jeg har prøvet både kiropraktor, fysioterapi, zoneterapi og akupunktur – alle med gode resultater, men det der virkelig har rykket er Body sds hos Morten. Allerede efter første behandling var der væsentlige fremskridt og nu cykler jeg igen, og har mod på at afprøve mange af de ting, jeg ellers havde lagt på hylden. Stor tak og en meget klar anbefaling af Body sds!

De bedste hilsner Christina