Lunkent citronvand med masser af fordele
Fordelene ved at drikke citronvand er mange. Den største er at du regulerer kroppens pH værdi – citron bliver nemlig basisk når du indtager det.
Vores kost er idag meget syredannende, og et for surt miljø i kroppen, er et perfekt grosted for mikroorganismer som svamp og gærbakterier. Det resulterer i et syrligt stofskifte, som kan medføre mange sygdomme. Alt fra fedme, ledbetændelse, kløe, slim, migræne, allergi til voldsomme kroniske lidelser.
Tegn på gær- og svampebakterier kan være konstant lyst til sukkerholdige produkter uden at være rigtigt sulten. Det kan også være:
- Hyperaktivitet
- Astma
- Influenza
- Forkølelse
- Tør hud
- Eksem
- Akne
- Svamp i underlivet og under negle
- Høfeber
- Lavt blodsukker
- Over- og undervægt
- Dårlig hukommelse, mv.
Drik et stort glas citronvand som det første hver morgen, inden du spiser morgenmad. Press saften af en 1/2 økologisk citron i 2/3 koldt vand og 1/3 kogt vand (i alt 250 ml). Endnu bedre: spis også citronskallen efter du har drukket lunkent citronvand. Citronskallen indeholder 5-10 gange så mange vitaminer som selve citronsaften.
Rigtig god fornøjelse med det – vi er sikre på du og din krop vil elske det ! 🙂